2012. április 20., péntek

Henri Bendel



A legszörnyübb dolog jelenleg az életemben, hogy minden egyes nap kivéve amikor nem dolgozom természetesen a Henri Bendel előtt kell elsétáljak és szivfájdalmasan nézni a kirakatot. Ha tehetném nap mint nap odajárnék és vennék valamit. A karkötők a kedvenceim onnan , már kettő van, ideje még egy párat beszerezni. Tegnap este csináltam a kettő fenti képet és azért volt nagy szivfájdalom ugyanis amikor figyelmes lettem rá ,hogy atrendezték a kirakatot nem tudtam bemenni ugyanis zárva volt már. A másik képen található manökeneken lévő nyaklácok is csodálatosak de sajnos nem nagyon látszik a képen. Tudom másnak nagyobb problémája van de én csak örülni tudok,hogy nekem csak ennyi. Nah majd kedden!!!:)))

Memories

Emlék, egy a sok közül. Az utolsó estém volt Siófokon tavaly nyáron amikor lementünk kocsival. Vagyis inkább fel. Egyébként ezt a képet nem rég találtam és azon kivül hogy a háttér nem valami szép, valakinek úgy látszik jó estéje volt, beleértve engem is, szerintem a ruhám fantasztikus. Sajnos tavaly csak egyszer sikerült felvennem de úgy döntöttem idén kicsit átszabom mivel a teteje most már nem tetszik. Sajnos még mindig hamar változik a véleményem, lehet ami tetszik ma holnap már nem fog sőt az is lehet teljesen kileszek tőle. És elmaradhatatlan kellék a táska, Marc by Marc Jacobs 2011 spring summer. Ha nem lennének benne kisbetücskék akár még Louis Vuitton is lehetne, mindenesetre látszik, hogy ki a kreativ igazgatója az LV-nek.:)Csak azért posztoltam ezt a képet mert már nagyon várom a nyarat, nem tudom miért de valahogy ez most más lesz, az első nyár lesz, hogy már nem lopom a napot hanem dolgozom is kivéve amikor hazamegyek pár hétre de akkor aztán engedjük el a hajunkat lesz:))Már allig várom!!!!!

2012. április 15., vasárnap

Isabel Marant summer/spring 2012




Ha most kivánhatnék valamit akkor ezeket az outfitteket kérném a szekrényembe. Bár most legjobban az utolsó jönne jól ugyanis annyira meleg van hogy meglehet sülni. Eddig a tavaszért sirdogáltam de olyan rövid ideig tartott mert máris itt a nyár. Isabel Marant egyébként francia származású és 1989ben dobta piacra az első accessories line-ját majd 1994ben a női kollekcióját. A kicsit hippi stilusú ruhák hamar ismertté váltak a divat világában. Jelenleg az egyik kedvenc tervezőm közé tartozik mégpedig azért mert hordható utcai viseletet kreál nekünk és az ára sem olyan szörnyü.Ezek a darabok a kedvenceim a 2012-es kollekcióból, különösen az első képen a kabát és a harmadik outfitt úgy ahogy van. További szép vasárnapot!!!
Csoookkk

2012. április 9., hétfő

Wowwww



Egy dolognak örülök, hogy most végre barna a hajam hordhatok piros rúzst,bár nem mintha eddig hordtam volna de szerintem olyan nehéz megtalálni a megfelelő darabot. De természetesen ha rúzs legyen márkás és minőségi és semmiképpen sem valami olcsóbb darab hisz mégis csak a szánkra kenjük. És ha mér rúzs akkor Chanel vagy ehhez hasonló márkák közül válasszunk. Természetesen tudom ,hogy nem ez a legolcsóbb darab de biztosak lehettek benne hogy a legjobb. És ha már piros rúzs, tünjünk ki a tömegből mégjobban. És erre pontosan megfelelő ez az ASOS szemüveg ami egyébként az idei tavasz nyár egyik elengedhetetlen alapdarabja. Legalábbis nekem,úgyhogy ideje beszerezni egyet minél hamarabb. És ha már itt tartunk na most érdemesebb egy olcsóbb terméket vásárolni hisz ezek csak ideglenesek , persze ha az aktuális divatot követik. Jah igen Ő egyébként a kutyám Whiskey, sikerült beleraknom a Henry Bendel-es szatyorba. Nem most készült, még amikor nővéremmel a városban jértunk betértünk és sikerült vennünk egy-két dolgot. Ha még nem mondtam volna ez az egyik kedvenc boltom New Yorkban és elég nehéz elsétálni mellette nap mint nap igy hogy már a Fifth Avenuen dolgozom. Jajjjj. Nah nem untatlak tovább titeket. Mindenkinek csodálatos  napot!
Csok Barbye BABÁK

A mindig stilusos Ashley

Kiskoromban nagy Olsen fan voltam, szinte az összes filmüket láttam , bár szinészkedésből ma már lehet nem tudnák magukat fenn tartani. Annál inkább a divatszakmában való szereplésük sokkal inkább hagy nyomot maga után mint a filmszakmában való szereplés volt. De ez már a múlté. Személy szerint én mindig inkább MK-et szerettem jobban, legalábbis a stilusát. De most Ashleyn ez a ruha teljesen ámulatba ejtett, esti kedvenc lett. Ők azok akik valamilyen szinten kiskorom óta inspirálnak és örülök nekik,hogy még mindig hallani felőlök. De hát nem hiába hisz a The Row márka tulajdonosai. Egyébként mostanában elég sokat látom Elizabeth Olsent , (a huguk) mindenféle újságokban szerepelni az aktuális öltözködése miatt. De nekem valahogy nem nyerte el tetszésem, az ikrek nyomába sem érhet!!!!

2012. április 1., vasárnap

without face


Nah mit gondoltok az outfittemről?Végülis megtartottam a kabátot. Egész jó igy együtt bár még csak egyszer volt rajtam de most tervezem kicsit megkombinálom egy kis rózsaszinnel de még nem találtam meg a megfelelő darabot de ha meg van szólok. Egyébként az alsó képen található szandál Marc Jacobs, gladiátor szandál. Végülis nem vettem meg, szerintetek jól döntöttem?
Blazer:Zara
Polo:Zara
Farmer: Topshop
Loafers: Coach

A fiúk nem sirnak

Nem ismerek olyat aki nem szeretné a Gossipgirlt. Már allig várom,hogy lássam a holnapi részt ugyanis hosszú idő után holnap új résszel jelentkezik mindenki kedvenc sorozata. Vajon Blair és Dan kapcsolata hogy alakul?Ahh már nem birok várni holnapig. Chuck meg vajon tovább küzd Blair kegyeiért? Az én Chuck Bassem vajon küzd értem majd azok után, hogy elküldtem? Miért kell mindig játszani?Mert a fiúk ezt élvezik, számukra az élet és a kapcsolat egy játék akár egy társasjáték amit még kiskoromban játszottunk. De a szüleink akkor miért nem mondták el ezt nekünk? Nem tudok tovább játszani az én francia C. B hasonmásommal, aki egyébként tényleg az. Hogyan vezetheti egy nő a férfit az orránál fogva?Egyébként szerintem erre alkalmatlanok vagyunk, eddig minden kapcsolatomban a férfi volt az irányitó, de ez tulajdonképpen igy van rendjén. A fiúk sosem sirnak a lányok után, vagy csak nem mutatják. Hallgatnak és várnak a megfelelő idöpontig amikor újra lépnek, valószinüleg érzékenyebbek mint a lányok. Ha én lehetnék Blair most Chuckot választanám, de Ő mégsem azt választja hanem inkább Dant. Addig kell valaki amig megkell érte küzdeni és ha már fordul a kocka lehet inkább mást választunk. Hát ez az én esetemben is igy volt...Jah elfelejtettem hogy egy harmadik xy is van a képben sőt még egy zzs is. Upssziii. It`s too complicated!Tiszta gossipgirl a való életem is, de én inkább elöszőr is a holnapit várom.
Csók csajok!