2012. február 29., szerda

Simple bracelets

forrás: styleheroine

Bright colour jeans

                                                          7 for all mankind jeans


Cukorszinü nadrágok
                                                    Kedvencem az ötödik, Rag and Bone.

Ma holnap március 1-ét irunk ,mondhatjuk úgyis,hogy tavasz van. Annak ellenére ,hogy az idő még nem alkalmas arra,hogy szines nadrágokat hordjunk én már hétvége óta keresgélem a megfelelő darabot és most úgy gondolom megtaláltam az igazat 7 for all mankind-tól, ezt a virágosat. Cukorszinü vagy rikitó ,ezer féle szinből válogathatunk.Minden évben kijönnek ezek a szines nadrágok, szépek szépek ,jók jók de ennek a virágos darabnak nem lehet ellenállni. Nem de?Egyébként már nagyon unalmas ez az idő és a csizma meg a réteges viselet. Már allig várom ,hogy felhúzhassam. Készitettem pár képet a Bloomingdalesben...Mit gondoltok?
Xoxo
L

2012. február 26., vasárnap

Kedvencek az Oscar-ról

1.Gwyneth Paltrow Tom Ford
Tökéletes választás a fehér a vörös szőnyegre, egyszerü a ruha de mégis az ékszerek feldobják.

                                                      2.  Michelle Williams -Louis Vuitton
 Eddig nem tartozott a kedvenceim közé ,de mióta az Egy hét Marylinnel cimü filmet láttam a moziban kicsit jobban felfigyeltem rá, mindenesetre a ruha elképesztő, jó választás volt. A pirosnak ezt az árnyalatát imádom.
                                                             3. Milla Jovovics Elie Saab
Amikor elöszőr megpillantottam nem igazán nyerte el a tetszésemet de azóta felkerült a harmadik helyre nálam. Idén a fehér az abszolút nyerő a vörös szőnyegen.

                                                          4. Jennifer Lopez- Zuhair Murad
A nővérem szerint kicsit közönséges ez a ruha...Én inkább meg azt mondom szép csak nem rajta,mindenesetre nagyon tetszik a szabása ,hogy elöl ennyire kivágott. Jennifer egyébként mindig nagyon elegáns és jó izlése de szerintem ezt a ruhát nem rá szabták.

                                                     5. Gulliana Rancic Tony Ward
Anyukám kedvence az idei Oscarról. Szerintem is nagyon szép de nálam csak az ötödik helyre került ez a Tony Ward ruha. Egyébként első ránézésre tiszta Marchesa.

2012. február 25., szombat

Tavasz váró képek


Szerencsére ma szombat van igy mar idejében elkezdhettem a mai napi blogirást. Nem ugy mint általában amikor este 10re hazaérek,eszek,lefürdök es már allig várom,hogy ágyba kerüljek. Kicsit elkacsintgattam másfele ma es volt időm más blogokat is szemügyre venni. Ezt a pár képet ma találtam és teljesen izgatottá váltam hisz nemsokára tavasz van.(Ez azt jelenti ideje ruhatárat frissiteni.:)) Ez a kedvenc évszakom,ekkor éled minden újja es ekkor a legjobb szerelmesnek lenni. Éljenek a francia ferfiak!:) Egyébként mar regóta nagy szerelmem a viragmintás ruha. Nem hagyhattam ki,hogy ne osszam meg veletek ezeket a csodálatos képeket.Tudom ,hogy már kicsit unalmas ez a sok sok minta de probálok kicsit leállni ezzel a dologgal.Igérem!:)Addig is legyetek jók, ha tudtok;)
Have a nice Saturday!
Xo
Lolaaa

Forras: W Magazine

· Blazer In Floral Print from ASOS
· Botanical Ombre Jeans from Alexander Wang
· Orra Mirrored Pumps from Boutique 9
· Printed Silk Blouse from No. 21
· Cropped Trousers In Floral Print from ASOS
· Holster Draped Front Botanical Dress from Alexander Wang
· Printed Silk Shift Dress from No. 21
· Pencil Skirt In Floral Print from ASOS
· Printed Silk Shorts from No. 21

2012. február 24., péntek

Milan Fashion Week-Prada 2012 FW







New York , London, Milanp-és most az éppen Olaszországban tartó Fashion Weekről van szó ahol idén személyes kedvenceim közé tartozik a Prada 2012-es kollekciója. Amint már emlitettem minta mintával az idei ev egyik must-have-hez tartozik. Azóta kezdtem megszeretni a mintákat mióta Kardashian familyt nézek a tvben ugyanis Kourtney stilusa nagy hatást keltett rám. De visszakanyarodva idén Ms. Prada több mintát használ ami egy két ember számára akár már sok számomra ámulatba ejtően csodálatos. Es az utolsó képen lévő oversized ékszerekről mar nem is beszélve.
XOXO
Lola

2012. február 22., szerda

One of my fav McQueen

Alexander McQueen halála óta egyesek szerint a divatház kollekciói kevésbé látványosak Sarah Burtonnal mint azok pár évvel ezelőtt voltak. Hiaba senkit sem lehet pótolni de én mégis úgy gondolom azért megállják a helyüket ezek a ruhaköltemények is. Legkedvenceim köze tartoznak a khaki kabátok es a fekete bőrkabat alul szőrmével. A shown egyébkent Anna Wintour es Salma Hayek is jelen volt. A márka olcsóbb változata a McQ Londonban márciusban egy újabb üzlettel gyarapodik. Hm...:)

2012. február 21., kedd

Printed wide pants for spring






Az idei tavasz elengedhetetlen darabjai közé tartoznak a mintás nadrágok. Nem csak a mintás nadrágok de egyaránt mintás ruhákkal is találkozhatunk. Mintásat mintással.Egyébként szerintem ezt igy együtt elég nehéz hordani,összeválogatni a megfelelő darabokat. Pár  kedvencem nagyobb designerektől és mindenki számára beszerezhető darabokról.
 1.Etro 860$
 2. Topshop 90$
 3. Stella Mccartney 1165$
 4. Tibi 525$
 5. Zara 79,90$
 6. Zara 89,90$

XOXO

2012. február 19., vasárnap

I am lucky because these are mine

What amazing heels from Tophop!It was love at the first sight. I can`t wait to wear them.
Have a wonderful Sunday Night!
Xo

2012. február 16., csütörtök

Celine bags




Kedvenc kiegészitőim közé tartoznak a táskák, egyszerüen imádom a táskákat különösen ezeket a francia luxusdarabokat. Különböző szin és méret, mindenki megtalálhatja számára a megfelelő darabot ami illik a személyiségéhez. Kedvenceim köze tartozik a Boston bag, amit a fenti 3 képen láthattok.
Már allig várom,hogy beszerezzek egyet!:)
XO

2012. február 15., szerda

Bohemian style

Vannak dolgok a világon amik nelkül nem tudnék élni es létezni,ezek köze tartozik a bunda. Elsösorban azért mert meleg másodsorban pedig azert mert öltöztet. Ha a stilusomat jellemeznem kéne mondhatnám bohém és minimal ami high street fashionnel keveredik. Fontosnak tartom,hogy nem csak azért hordjunk valamit mert az jól néz ki hanem hogy kényelmes is legyen és hogy jól erezzük benne magunkat. Egy bundát viselni is tudni kell ami nem feltétlen mindenkinek megy!Mary Kate es Ashley Olsennek mar névjegyévá vált...azt hiszem lassan nekem is...:)
1.kép:bunda- Zara 2011 Fall/Winter
2.kép:bunda-Topshop 2011 Fall/Winter
XOXO
A

2012. február 12., vasárnap

New York Fashion Week`12 Fall





Végre végre!El sem hiszem, de elérkezett a napja ,hogy végre saját bloggal rendelkezem.Este fel7 mindjárt, éppen a Grammy átadást köyvetitik a tvben és ne feledkezzünk meg a Fashion weekről sem, ami itt New Yorkban mar negyedik napja tart. Ime egy kis izelitő az aktualis kedvencekről:) Rebecca Minkoff 2012 FW Collection