2012. március 30., péntek

wardrobe

Azért van külömbség Paris Hilton és az enyém között:)))
Kicsit korai még a tavaszi ruhatárból öltözködni de én már lassan egy hónapja próbálom a téli holmiajimat mellőzni. Egyetlen egy dolog fog hiányozni a bundáim, de még sokat kell várni következő télig. Egyébként a napokban pakoltam át a ruháimat ebbe a szekrénybe,természetesen csak az aktuális hordhatókat. Meg sem tudnám számolni hány ruhatáram van ugyanis otthon is akad egy két emlitésre méltó darab. Tudom ráférne a szekrényemre további rendezés, mindenesetre elöszőr is nem ártana beszerezni pár fogast ugyanis ezek a drót fogasok a tisztitóból valók és éppenséggel nem erre lettek kitalalálva de most rajta vagyok ,hogy széppé varázsoljam.Igazából egy wardrobe kéne már ,mert nem férek el:))

2012. március 29., csütörtök

Wendesday

Mostában ismételten rákattantam a vásárlásra, főleg,hogy beköszöntött a tavasz. Ezt a menta szinü pulcsit kedden sikerült vásárolnom és gondoltam jól fog mutatni ezzel a leopárd mintás cipővel, kicsit muszáj volt feldobni ezt az outfittet, másképpen túl uncsi lett volna.Fave or Fail?:)

2012. március 25., vasárnap

candycolor



Ezeket a képeket pár nappal ezelőtt a NET-A-PORTER Facebook oldalán találtam és muszáj volt elmentem őket, pedig anno elterveztem nem `lopok` képeket, de ez most egy egészen más helyzet volt.:)Inspriáltak a képek, ugyanis ma elmentem a körmöshöz és ilyen rószaszinre festettem a körmömet mint azt az alsó képen látjátok. Nagyon jó, képek holnap!:)Akár én is lehetnék a modell ugyanis táska mániám már felbecsülhetetlen.:))
További szép vasárnap estét vagy inkább boldog hétfőt!:)
                                                                           XOXO
                                                                              L

My new Blazer from Zara

Pontosan egy héttel ezelött sikerült megvásárolnom ezt a TRF-es blazert a Zarában. Nagy mákom volt ugyanis már nem volt több, ez egy return darab volt amit éppen akkor hozott vissza egy hölgy. Mindezek ellenére amennyire odavoltam a kabátért kicsit megtorpantam mi legyen a sorsa ugyanis nem túl kihordható darabról beszélünk. Egyébként ugyanez az elképzelésem volt nekem is ,annyi külömbséggel hogy én egy balet cipőt adnék hozzá és nem szandált. Jah és igen én a sima pólót ingre cserélném. Ti mit gondoltok erről az outfittről???

2012. március 22., csütörtök

(L)

                                                       Chanel nail polish for spring
                                                        Isabel Marant 2012 spring collection
                                                           Celine Boston bag
 
Love

2012. március 19., hétfő

PRADA -Inspired by American cars



Tudom most kicsit csodálkoztok, hogy nekem ez tetszik. De éppenséggel mondhatjuk úgy is,hogy nem tetszik csak nagyon találó a Prada 2012-es tavasz és nyári kollekciójának cipői. Az 1950es évek amerikai autói inspirálták a tervezőt. Már fél évvel ezelőtt felfigyeltem e csodálatos kollekcióra amit még a facebookomra is posztoltam anno. Elgondolkodtató, hogy vajon mi illik ezekhez. De en azt mondom elég egy egyszerü ruha ugyanis a szem egyből a lábon lesz ,nem kell már ezt túlcsigázni. Biztonsági öveket bekapcsolni,indulhat a buli::)))

2012. március 11., vasárnap

Szakmai ártalom

Természetesen ha már annyit pampogtam a minta mintával való dologról nem hagyhattam ki, hogy felpróbáljam.Nem ez az igazi de annyira nem is rossz azért,igazából nekem a nadrág jobban tetszik. Egyébként Zara!
Have a nice Saturday!!!

Paris Fashion Week-Balenciaga

Már lassan egy hete vége a Párizsi divathétnek és még csak időm sem volt megnézni mi is történt valójában pedig az egyik kedvencem a New Yorkit leszámitva. Kedvenc tervezőim közé tartozik Nicolas Ghesquiére, pár évvel ezelőtt lettem figyelmes rá és azóta is tart a szerelem. Bármit csinál az mindig olyan egyedi. Az őszi kollekcióból ami a leginkább megfogott a hatalmas méretü pulcsik amik nagyon jól hordhatók nadrággal és egyaránt szoknyával. De öszintén szólva nekem a szoknyás verzió tetszik hiszen eléggé szokatlan!:)Ezenkivül a zene isteni, nekem nagyon bejön!Szerintetek?:)

2012. március 7., szerda

Me and my stylish sister



                                                                   Hey Barbies!

Kicsit elcsúsztam az irással de természetesen nem feledkeztem meg a blogról csak ezer és ezeregy dolgom volt. A nővérem pár napot New Yorkban töltött és a szokásos kimenetel persze nem maradhatott el. A péntek esti kiruccanás alkalmából készült a kép. Egyébként még van több is de ez sikerült a legjobban.
Ö:
ing: Jean Paul Gaultier
nadrág: Rag and bone
csizma: Calvin Klein
Én:
póló: Topshop
nadrág: Seven for all mankind
öv: Hermes
cipő: Topshop

Ti mit gondoltok az outfittekről?:)
                                                                       Xoxo
                                                                         L

2012. március 1., csütörtök

Must have bags for spring/summer



Régen kislány koromban is szerettem már a sárgát de valahogy a legkedvesebb szineim közé sosem tartozott inkább maradok a fekete fehérnél. Vajon miért mondják azt,hogy a sárga az irigység szine?Ismertem valakit akinek tényleg az volt és a mondás is illett rá de lehetséges ,hogy véletlen az egész. Egyik nap a Zarába menet figyelmes lettem a polcon lévő sárga táskára,aztán elképzeltem mivel vehetném fel és álmodoztam róla napokig és mikor visszamentem érte, nyoma se volt már.Egy tanulság ha bármit meglátsz azonnal vedd meg. Egyébként azóta nézegetem folyamatosan milyenek vannak. Szerintem abszolút must have idén a szines táska ,igazából bármihez megy ezért jó. Még Bryan boy is szivesen hordja,pedig nem vagyok fanja de minap épp az oldalán jártam és ezt találtam. Ti mit gondoltok? Fave or Fail???????


1. Chloe, 2. Asos, 3. Proenzo Schouler,
XOXO